New Con­ser­va­tion Resource Center

Civic and Community Facilities

The new Conservation Resource Center is a single-story, 11,000 square foot wood-framed structure that will serve as the new headquarters for the Clackamas Soil and Water Conservation District. The rural project site is ideally located on a former farm to best serve their clientele of farmers and ranchers. This setting has uniquely influenced the design of the building which features office spaces, conference facilities, custom millwork details, an asphalt shingle roof, expansive windows, and a large outdoor plaza for gatherings.

I want to thank P&C for all the help and leadership they provided on the Conservation Resource Center project. We could not have done it without their help! The entire P&C staff was absolutely wonderful to work with and I am deeply appreciative for this experience.

Tom Salzer, Executive Director

Owner: Clackamas Soil and Water Conservation District

Architect: 4 Sight